ShareThis

Ειδήσεις

 Σελ. 54 Από: 64: << < > >>

Αναλυτικά
Στιγμιότυπο από την ταινία "Inception"

Οι ταινίες «Inception» και «Social Network» τιμήθηκαν από την Ένωση Αμερικανών Σεναριογράφων (WGA) με τα βραβεία καλύτερου πρωτότυπου και διασκευασμένου σεναρίου, αντίστοιχα.


Ενημέρωση: 08-02-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με το ποσόν των 5000 ευρώ επιχορηγήθηκε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος για το 2010 από το Υπουργείο Πολιτισμού, που είναι το μικρότερο ποσόν μεταξύ όλων των επιχορηγούμενων.


Ενημέρωση: 04-02-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Στη φωτογραφία ο Chris Marker

Συνεχίζεται  και  φέτος για 24η χρονιά το  Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ «Κινηματογράφος και Πραγματικότητα» που θα φιλοξενηθεί  από 19  έως 24 Φεβρουαρίου 2011 στο Μεγάλο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου, Σίνα 31.


Ενημέρωση: 03-02-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ανάμεσα στις ταινίες που είναι υποψήφιες, είναι και η «Άπνοια» του Άρη Μπαφαλούκα (Φωτογραφία: Αρχείο ΔΟΛ )

 


Αθήνα: Δεκαεπτά είναι συνολικά οι ταινίες που υποβλήθηκαν για τα φετινά βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Τα μέλη της Ακαδημίας θα επιλέξουν με μυστική ψηφοφορία ποιες ταινίες θα είναι τελικά υποψήφιες για τα βραβεία, τα οποία αναμένεται να απονεμηθούν τον Μάρτιο


Ενημέρωση: 02-02-2011 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η συνέχεια του υπομνήματος


Ενημέρωση: 11-11-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος απέστειλε, από κοινού με την Ένωση Μουσικοσυνθετών Στιχουργών Ελλάδος (ΕΜΣΕ), στη διαβούλευση του ΥΠΟΤ, το παρακάτω εμπεριστατωμένο υπόμνημα, σχετικά με την αναγνώριση των σεναριογράφων και των συνθετών μουσικής για τον κινηματογράφο ως συνδημιουργοί στο οπτικοακουστικό έργο.


Ενημέρωση: 09-11-2010 | Περισσότερα...


Σε δημόσια διαβούλευση fast track 9 ημερών στο Διαδίκτυο προχωράει το Υπουργείο Πολιτισμού με το νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο.

Τα σωματεία της κινηματογραφικής κοινότητας χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο Γερουλάνου αντιδημοκρατικό και άκρως μεροληπτικό, που διαμορφώνει ένα αδιαφανές πελατειακό σύστημα, ελεγχόμενο πλήρως από τον εκάστοτε υπουργό.


Ενημέρωση: 26-10-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Μετά από πρόταση των αιρετών μελών-εκπροσώπων των σωματείων το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου αποφάσισε ομόφωνα να αναρτώνται εφεξής όλες οι αποφάσεις του στην ιστοσελίδα του για πλήρη ενημέρωση όλης της Κινηματογραφίας.


Ενημέρωση: 22-09-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου παραμένει πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ο Γιώργος Παπαλιός, μια απόφαση που βρίσκει αντίθετη τη Διασωματειακή Επιτροπή Φορέων του Οπτικοακουστικού Χώρου.


Ενημέρωση: 22-08-2010 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά του κύρους της εκλογής των αιρετών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίο του Ε.Κ.Κ. Νίκου Σέκερη, Τάκη Σπυριδάκη, Γιάννη Γλέζου και Αλέξανδρου Κακαβά.






Ενημέρωση: 05-08-2010 | Περισσότερα...

 Σελ. 54 Από: 64: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος